Nume* 
Societatea 
Tel. 
Web 
Email* 
Mesaj* 
 


Toate drepturile rezervate - www.mediere-arad.ro

Mediere litigii de familie

Litigiile de familie ce pot fi supuse medierii sunt prevazute de legiuitor in mod explicit, prin dispozitii speciale.
Mediere litigii penale

Pe calea medierii penale pot fi solutionate conflictele izvorate din infractiuni pentru care raspunderea penala se inlatura prin retragerea plangerii .


Mediere litigii civile

Avantajele solutionari litigiului civil prin mediere, consta in principal in faptul ca solutia este una rapida, conforma cu vointa partilor, obtinuta cu costuri scazute.
Mediere litigii comerciale

Prin parcurgerea procedurii de mediere se deschide posibilitatea  rezolvarii rapide a conflictului, se deblocheaza rapid resursele


Medierea in litigii de munca

Litigiile de munca pot avea cauze obiective sau subiective, iar rezolvarea acestora cu celeritate pot aduce beneficii tuturor.

Medierea in litigii diverse

Medierea se poate aplica in majoritatea situatii conflictuale, pentru a se rezolva litigii dintre cele mai diverse.

Medierea in malpraxis

Medierea malpraxisului medical, o solutie care scuteste victimele medicilor de umilinte si timp pierdut.


Nu pot face obiectul medierii drepturile strict personale, cum sunt cele privitoare la statutul persoanei, precum şi orice alte drepturi de care părţile, potrivit legii, nu pot dispune prin convenţie sau prin orice alt mod admis de lege.
Medierea  in  litigii  comerciale

Prin parcurgerea procedurii de mediere se deschide posibilitatea  rezolvarii rapide a conflictului, se deblocheaza rapid resursele blocate din cauza conflictului si se creaza premizele unor relatii de afaceri corecte in viitor.

Prin medierea comerciala relatiile dintre partenerii de afaceri existente sunt pastrate si astfel se deschid perspective de initiere a unor noi parteneriate si afaceri in comun.

Relatiile comerciale sunt grav vatamate in situatia in care intre companii exista litigii pe rolul instantelor, intervenind in aceste cazuri o perturbare iremediabila a relatiilor comerciale existente.

Pentru ce litigii puteti apela la serviciile unui mediator autorizat:

    *Executarea  contractelor;
    *Rezilierea contractelor ;
    *Pretentiile;
    *Somatiile de plata;
    *Conflicte intre angajati;
    *Obligatia de a face;
    *Plangeri prealabile;
    *Drepturi banesti;
    *Decizii de imputatie;

În ultima vreme auzim frecvent despre cazuri de malpraxis, cu reproşuri din toate părţile pentru medici, chiar fără să se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat şi care este procedura pentru rezolvarea acestuia. Însă, puţini ştiu ce înseamnă malpraxisul şi că există metode facile pentru soluţionarea acestuia, precum medierea.